• Innovation Camp 2022

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Innovation Camp 2022.

            Dňa 15. 11. 2022 sa žiaci V. A triedy - R. Bodokiová, A. Glajšeková, L. Al-Lamiová a D. Uhrík zúčastnili celoslovenskej súťaže Innovation Camp v Banskej Bystrici, v hoteli Dixon. Organizátorom súťaže bola nezisková organizácia JA Slovensko Bratislava. Úlohou žiakov bolo vypracovať odpoveď na výzvu: Ako motivovať mladých ľudí dlhodobo a pravidelne si odkladať svoje peniaze? Žiaci si vyskúšali tímovú prácu pri riešení zadanej výzvy, rozvíjali svoje komunikačné a prezentačné zručnosti, boli motivovaní k využívaniu príležitostí. Súťaž im priblížila aj fungovanie reálneho podnikateľského prostredia. Členkou tímu, ktorý sa umiestnil na 1. mieste bola Rebecca Bodokiová a na 2. mieste sa umiestnil Dominik Uhrík so svojim tímom.

            Víťazom gratulujeme.

            Viac info na:

            TV HRONKA - video

            https://www.viacakopeniaze.sk/sutaze-projekty/innovation-camp/vitazi-fotogaleria/

            článok - Nový čas

          • Erasmus days 2022

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Erasmus days 2022.

            ERASMUS DAYS VYHODNOTENIE

             

            Pri príležitosti osláv “Erasmus+ Dni”privítala naša škola v  dňoch 13.10.2022 a 20.10.2022 vybraných žiakov 8.-9.ročníkov lokálnych základných škôl.

             

            Účastníci krátkej mobility v Írsku si pre nich pripravili zaujímavú prezentáciu o zručnostiach a skúsenostiach, ktoré získali absolvovaním  zahraničnej praxe v  írskom meste Cork a dobrodružnú únikovú hru s názvom "Escape to Ireland".Svoje znalosti, šikovnosť a rýchlosť si  mohli  medzi sebou zmerať žiaci so ZŠ na Ulici  SNP, ZŠ Bernolákova Šurany,  Cirkevná ZŠ Žofie Bosniakovej Šurany a ZŠ Ondreja Cabana  Komjatice. V piatich súťažných disciplínach si precvičili anglický jazyk, logické myslenie a tímovú spoluprácu. Po sčítaní získaných bodov za splnenie úloh a rýchlosť sa víťazom stali žiaci  ZŠ Ondreja Cabana  Komjatice.

             

            Víťazom srdečne blahoželáme a veríme, že sa pri podobných zábavných aktivitách opäť niekedy stretneme. 

             

          • Imatrikulácie 2022

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Imatrikulácie 2022.

            18.11.2022

            Dňa 18.11.2022 sa na našej škole konali Imatrikulácie. Prvé dva mesiace prváci bojovali statočne, ale márne. Ale dovolili si študovať na tejto škole bez toho, aby boli jej právoplatnými študentmi. Trieda III.B  a III.A sa rozhodli ich osud vziať do vlastných rúk a zmeniť to. Pripravili si pre nich teda zopár pekných a trochu i problematických úloh, aby sa mohli prejaviť ako zrelý jednotlivec,aj ako zdatný kolektív triedy.Takých študentov totiž na našej škole potrebujeme a naštastie všetci prváci bez problémov prešli zadanými úlohami. Najúspešnejšími sa stala trieda 1. A a tak získali možnosť o dva roky zorganizovať Imatrikulácie pre nových prvákov.

          • Florbalový turnaj

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Florbalový turnaj.

            Dňa 11.11.2022 sa uskutočnil medzitriedny turnaj chlapcov našej školy vo florbale. Zúčastnili sa ho všetky triedy školy, hralo sa systémom 3 hráči+ brankár. 

            Po pekných športových výkonoch a obrovskom nasadení sa podarilo turnaj vyhrať žiakom 4 ročníkov (4A +4B), ktorí v napínavom finále v predĺžení tesne porazili triedu 3B. Na treťom mieste sa umiestnila trieda 1B.

            Chlapcom ďakujeme za účasť a pekné kolektívne výkony.

          • EKO TOP FILM 2022

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album EKO TOP FILM 2022.

            Dňa 14.11.2022 sa žiaci prvých a druhých ročníkov zúčastnili environmentálnej akcie Ekotopfilm v Kine Mier v Nových Zámkoch., kde mali možnosť sledovať sériu krátkych filmov o stave našej planéty a bola im odprezentovaná krátka prednáška ohľadom využívania elektrickej energie.